Officiële leverancier

Ultrasun zonnebankapparatuur

 

  • 50 jaar ervaring in de zonnebankindustrie
  • Vestigingen in 5 landen
  • Meer dan 50 wereldwijde partners
  • Nederlands ontwerp en Duitse techniek
  • Eigen onderzoek en ontwikkeling
  • Krachtige klantenservice
Ultrasun_Q18_MP_DreamWhiteMetallic_Hybrid14_model(1)
UltrasunInternational hoofdgebouw hengelo

Over Ultrasun

Ultrasun International is een familiebedrijf en met trots een onafhankelijk bedrijf, gevestigd in Nederland, Hengelo(OV). We zijn actief in meer dan 60 landen en bezitten productiefaciliteiten in Duitsland en Nederland, evenals verschillende kantoren over de hele wereld.

Ultrasun_i8_Hybrid24_VibraPlate

Ons streven

Bij Ultrasun geloven we dat welzijn meer is dan alleen je goed voelen en er goed uitzien. Wij zijn van mening dat verantwoord gebruik van licht en de energie die het afgeeft, een vast onderdeel van onze levensstijl zou moeten zijn. Wij streven ernaar om op een veilige en gecontroleerde manier de voordelen van de zon aan te bieden.

 

Onze missie is eenvoudig: het bieden van luxe wellness ervaringen en het onderhouden van sterke partnerschappen. Wij streven ernaar te voldoen aan de eisen van onze klanten en hen apparaten van de hoogste kwaliteit te leveren.


De geschiedenis van Ultrasun

1974
1975
1984
1986
1991
1994
2000
2003
2008
2012
2014
2016
2018
Oud kantoor Ultrasun en de Ultrasun 1500

1974

Ultrasun International

Willem Fabels richtte Ultrasun International op in 1974. Hij begon zijn werkzaamheden vanuit zijn kantoor aan huis, maar al snel had hij meer ruimte nodig. Zo opende Ultrasun later dat jaar haar eerste kantoor- en magazijnfaciliteit in Enschede, Nederland.

UltrasunInternational geschiedenis 1974

1975

Ultrasun 1500

In 1975 ontwikkelde Ultrasun zijn eerste gezichtsbruiningsapparaat, de Ultrasun 1500. Dit bleek direct een groot succes, met tienduizenden verkochte exemplaren over de hele wereld. Ultrasun werd niet alleen bekend om zijn nieuwste innovaties, maar ook om zijn hoogwaardige zonnebanken, waar we vandaag de dag nog steeds om bekend staan.

UltrasunInternational geschiedenis 1980

1984

Nieuwe faciliteiten

Na het succes van de Ultrasun 1500 en om aan de wereldwijde vraag te voldoen, openden we een faciliteit in Duitsland naast die in Nederland. Om de band tussen beide bedrijven te behouden, werd de nieuwe faciliteit gebouwd in Salzbergen, net over de grens tussen Nederland en Duitsland. Maar Ultrasun bleef groeien; in 1985 verhuisde Ultrasun International naar een nieuw hoofdkantoor met een groter magazijn en ruimere kantoorruimte.

UltrasunInternational geschiedenis 1986

1986

Ultrasun 20.000 Turbo

In 1986 doorbrak de Ultrasun 20.000 Turbo alle conventies door het eerste bruiningssysteem te zijn met alleen hogedruklampen. Bovendien creëerden we een nieuw merk onder de Ultrasun-paraplu, Sunfit Lighting, dat de lampen voor onze bruiningsapparaten produceert.

UltrasunInternational scannertanner 1991

1991

De ScannerTanner

Na vele jaren van onderzoek en ontwikkeling opende Ultrasun de jaren '90 met de ScannerTanner 6000, een ultraviolet apparaat dat het hele lichaam scant.

UltrasunInternational VS 1995

1994

Ultrasun VS opent haar deuren

Vanwege de groei van de zonnebankwereld en om onze klanten beter van dienst te zijn, hebben we een ander kantoor geopend, maar deze keer in de Verenigde Staten, genaamd Ultrasun USA.

UltrasunInternational hoofdgebouw 2000

2000

Nieuw hoofdgebouw

Terwijl we afscheid nemen van de jaren '90, nemen we ook afscheid van het hoofdkantoor van Ultrasun. Vanwege ongekende groei moest Ultrasun opnieuw verhuizen. In plaats van naar een bestaand gebouw te verhuizen, hebben we besloten om een nieuw gebouw te laten bouwen, een vijf verdiepingen tellende structuur die niet alleen voldoet aan onze behoeften en wensen, maar ook om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van onze klanten.

UltrasunInternational faciliteit salzbergen 2003

2003

Verhuizing Duitse faciliteiten

Zelfs onze Duitse productiefaciliteit en kantoor waren te klein geworden om aan de vraag te voldoen. Daarom moest het verhuizen naar een grotere locatie in Salzbergen.

UltrasunInternational dr.muller 2008

2008

Dr. Müller

Om bij te blijven met de nieuwste wellness- en schoonheidstrends, heeft Ultrasun een nieuw type machine voor huidverjonging ontwikkeld, de Dr. Müler Collagenic Machines en Beauty Light Therapy. Dit nieuwe merk combineert de expertise en ervaring van Ultrasun en voegt alle elementen van schoonheid toe.

UltrasunInternational-iq-touch-control_2012

2012

IQ Touch Control

Als eerste fabrikant van professionele zonnebanken lanceerde Ultrasun de IQ Touch Control in 2012. Dankzij dit volledige touchscreen kunnen zowel de gebruiker als de eigenaar van het apparaat het bedienen. De IQ Touch Control heeft een modern, gebruiksvriendelijk interface met grafische mogelijkheden en geeft meer inzicht in de gewenste opties en functies.

UltrasunInternational led verlichting 2014

2014

Volledige LED-verlichting

In 2014 stapte Ultrasun over op energiezuinige LED-verlichting voor zijn zonnebanken. We hebben alle decoratieve en verlichtingselementen vervangen door LED's. Dit bespaart niet alleen op energiekosten, maar de LED's gaan ook langer mee en houden het apparaat koel.

UltrasunInternational model in collatan zonnebank

2016

CollaTan Lampen

Met de wereld van zonnebanken, schoonheid en fitness die voortdurend met elkaar overlappen, besloot Ultrasun om ze niet te scheiden, maar te combineren. Dus in 2016 kwam Ultrasun met een nieuw type lamp, de CollaTan. De CollaTan combineert UVA, UVB en Collagenic Light in één lamp. Hierdoor krijg je niet alleen een geweldige bruine teint en verhoog je je vitamine D-niveaus, maar vernieuw je ook je huid.

UltrasunInternational liggende zonnebank met elektronische ballasten

2018

Elektronische Ballasten

Sinds 2018 worden al onze Ultrasun-apparaten standaard uitgerust met elektronische ballasten in plaats van conventionele ballasten. Elektronische ballasten zorgen ervoor dat de lampen langer meegaan, het apparaat koel blijft, en de prestaties van het apparaat verbeteren en stabiliseren.

UltrasunInternational-tanning-device-E7-540X800_DWM_noMusicPro

Heb je een vraag? Bel ons gerust!

Als u uw bedrijf wilt uitbreiden of de concurrentie een stap voor wilt zijn, hebben wij een oplossing. U kunt onze zonnebanken tegen zeer scherpe prijzen kopen of huren, met slechts één telefoontje!
Bel ons