Onze diensten

Met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring hebben we een ervaren team om te helpen met al uw vragen over zonnebanken.

 

HowTo_7_replace_acrylic_plate_bench_Q18

Nieuwe zonnebank- en CollaTan-apparatuur

Ultrasun is 50 jaar actief en opereert internationaal vanuit ons hoofdkantoor in Nederland, Hengelo(0v). Dit is tevens onze productielocatie en vanuit hier distribueren wij onze producten over de hele wereld.

 

We hebben al meer dan 40.000 zonnebanken geleverd aan onze buitenlandse distributeurs. Onze apparatuur zijn terug te vinden in o.a. zonnebankstudio's, schoonheids- en kapsalons, nagelstudio's, recreatiecentra en fitnessruimtes in hotels en spa's.

 

Al onze nieuwe zonnebank- en CollaTan-apparatuur is te koop, en lease-opties zijn ook beschikbaar.

Onderhoud

We raden aan om een volledige onderhoudsbeurt uit te voeren bij 500 bedrijfsuren, zoals aangegeven op de urenteller. Dus voor een machine ingesteld voor een behandeling van 12 minuten, zou er ongeveer om de 3000 sessies een onderhoudsbeurt gedaan moeten worden.

 

Een onderhoudsbeurt omvat het demonteren van de machine, het vervangen van alle gebruikte lampen, gezichtsbruiners en starters, het reinigen van alle luchtwegen en het controleren van alle bedrading. Een vergoeding wordt in rekening gebracht voor eventuele versleten of defecte onderdelen die moeten worden vervangen. Alle lampen en starters worden gegarandeerd voor één jaar vanaf de servicedatum, tenzij de zonnebank 500 uur of meer heeft voltooid.

 

Met een team van ervaren monteurs waarvan de meesten tien jaar of langer bij ons zijn - kunnen we een reparatieservice van topklasse bieden voor alle Ultrasun- en Gardasun-apparatuur. We proberen een storing binnen 48 uur na melding op te lossen [weekenden en feestdagen niet meegerekend].

 

Let op! Ultrasun gebruikt uitsluitend originele onderdelen.

Gereviseerde zonnebanken en CollaTan-apparatuur

Gereviseerd betekent bij ons dat alle machines die terugkomen volledig worden gedemonteerd, gereinigd en dat alle onderdelen vervolgens worden vervangen en opnieuw gecontroleerd om een perfecte werking te garanderen. De huurovereenkomst is voor minimaal één jaar.

Verhuur van zonnebanken en CollaTan-apparatuur

Alle gereviseerde zonnebanken van Ultrasun zijn beschikbaar voor verkoop via financieringspakketten, waaronder leasing.

Sunfit lampen leverancier

We Verkopen het volledige assortient Sunfit Lighting zonnebank- en collageenlampen.

Let op! Ultrasun maakt alleen gebruik van echt Sunfit-lampen.

Ultrasun staande zonnebank i8 Hybrid24 met VibraPlate

Heeft u vragen? Neem direct telefonisch contact met ons op!

Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden betreffende het leasen of aanschaffen van een zonnebank. Neem telefonisch contact met ons op - 0742 912215